Skip to content

Brandblussers Prymaxx

€34.50

PRYMAXX brandblussers zijn hoogwaardige onderhoudsvrije brandblussers van professionele kwaliteit. Prymaxx heeft voor particulieren de beste Universele spray brandblusser. Voor zakelijk gebruik het Safe & Easy concept de Pro-Line spray brandblussers en de Aramide brandblusser. Deze zijn alle voorzien van een Environment “groen” label.

 

Prymaxx Sprayblusser universeel
Deze universele Glow in the Dark Prymaxx sprayblusser is de ideale brandblusser voor de meest voorkomende branden voor in huis, caravan, camper, boot en niet te vergeten de keuken. Naast vaste stoffen en brandbare vloeistof is hij ook geschikt voor het blussen van 5 liter (frituur) vet/olie branden en 2 liter bio-ethanol gel, en is vorstbestendig tot -15°C. Hij verstikt het vuur in slechts enkele seconden door een simpele druk op de knop. Deze blusser heeft de grootste inhoud, langste spruitduur en grootste bluscapaciteit van alle sprayblussers. T.h.t. datum ruim 3 jaar. Simply the best!

Prymaxx Sprayblusser Pro-Line Outdoor
Voor zakelijke factuur en prijzen neem vrijblijvend contact met ons op.
Deze Pro-Line Outdoor Glow in the Dark Prymaxx sprayblusser is 5 jaar keuringsvrij. Speciaal voor professioneel gebruik voor en door bedrijven.
Simply the best!

Prymaxx Sprayblusser Pro-Line Indoor
Voor zakelijke factuur en prijzen neem vrijblijvend contact met ons op.
Deze Pro-Line Indoor Glow in the Dark Prymaxx sprayblusser is 5 jaar keuringsvrij. Speciaal voor professioneel gebruik voor en door bedrijven. Simply the best!

Prymaxx Sprayblusser Cliphouder
Een stevige kunststof houder met clip waarmee de spray brandblussers aan de wand of in uw voertuigen bevestigd kunnen worden.

Prymaxx Sprayblusser Beenholster
Prymaxx Beenholster is een specialistische houder voor mobiele surveillerende diensten. Denk aan brandwachten, beveiligers en evenementen hulpverleners. Altijd het blusmiddel bij de hand, waardoor direct de interventie gestart kan worden! Het beenholster wordt bevestigd aan de broekriem met 2 riempjes om een been.

Prymaxx Sprayblusser Pictogram
Een duidelijk herkenbaar pitogram van de sprayblusser. Een must voor bedrijven. Maar voor in de thuissituatie.

Prymaxx Armide Poederblusser 2 kg
– Prymaxx Aramide 2 Kilo.
– 10 jaar onderhoudsvrij
– 10 jaar garantie
– 13A / 55B
– -20°C – 60°C
– Spuitduur 22 sec.
– Afm. 128 mm x 430 mm hoog
– Aramide versterkt composiet
– 20% lichter
– Geen corrosie
– Dubbele manometers.

Prymaxx Armide Poederblusser 6 & 9 kg
Voor zakelijke factuur en prijzen neem vrijblijvend contact met ons op.
De Aramide (composiet) 34A / 183B/C brandblusser bestaat uit een rode kunststof HDPE buitenmantel, daaronder bevindt zich de uit HPDE vervaardigde drukhouder met Kevlar. Hierdoor is er geen extra coating laag nodig aan de binnenzijde zoals bij metalen blustoestellen. Deze blussers zijn uitgevoerd met dubbele manometers. De afsluiter is van verchroomt messing. De draaggreep en knijphevel zijn vervaardigd van RVS. Vervangingen als gevolg van roestvorming, diepe krassen en deukjes behoren tot het verleden. Wij garanderen 10 jaar de werking indien origineel verzegeld. Hierdoor blijft vroegtijdig vervangen uit. Aan het eind van de levensduur kan de blusser voor 100% gerecycled worden.

Prymaxx Armide Schuimblusser 2, 6 & 9 liter
Voor zakelijke factuur en prijzen neem vrijblijvend contact met ons op.
De 2, 6 en 9 liter Aramide (composiet) brandblusser bestaat uit een rode kunststof HDPE buitenmantel, daaronder bevindt zich de uit HPDE vervaardigde drukhouder met Kevlar. Hierdoor is er geen extra coating laag nodig aan de binnenzijde zoals bij metalen blustoestellen. Deze blussers zijn uitgevoerd met dubbele manometers. De afsluiter is van verchroomt messing. De draaggreep en knijphevel zijn vervaardigd van RVS. Vervangingen als gevolg van roestvorming, diepe krassen en deukjes behoren tot het verleden. Wij garanderen 10 jaar de werking indien origineel verzegeld. Hierdoor blijft vroegtijdig vervangen uit. Aan het eind van de levensduur kan de blusser voor 100% gerecycled worden

Prymaxx Vluchtmasker
Het Prymaxx Vluchtmasker zet u snel op. Uw hoofd en ogen zijn beschermd en u kunt gewoon rustig doorademen en zo snel mogelijk een veilige uitweg zoeken. Let op: brand onttrekt zuurstof uit de lucht na verloop van tijd kunt u ook niet meer ademen met een vluchtmasker, breng uzelf daarom zo snel mogelijk in veiligheid.

EHBO BHV Nederland
Karnweide 19, 3437 XC Nieuwegein
Telefoon 030 88 88 849
Email info@ehbo-bhv-nederland.nl

EHBO BHV Nederland stelt hoge eisen aan instructeurs en examinatoren. Het gaat hierbij zowel om vakinhoudelijke als didactische eisen. Een instructeur moet zijn vak niet alleen goed beheersen, maar ook op een effectieve en aantrekkelijke manier kunnen overdragen. Onze instructeurs en
examinatoren voldoen aan de eisen van Het Oranje Kruis, Nederlandse Reanimatieraad, Nederlands Instituut voor Bedrijfshulpverlening (NIBHV) , NIKTA, Medic First Aid, American Health & Safety Institute, SDBRL en DAN. De kwaliteit van onze opleidingen is hiermee gegarandeerd.