Skip to content

Knetterzeep

€4,49

De kennismaking met Knetterzeep zorgt voor veel enthousiasme en schittering in de ogen. Knetterzeep maakt van handen wassen een feest ! Uit diverse onderzoeken blijkt dat handen over het algemeen veel te weinig, op de verkeerde manier en te kort worden gewassen. Dit vergroot onnodig de kans op ziekten. Knetterzeep is dan een ook ideaal middel om als ouder of professional toe te passen om kinderen aan het handen wassen te krijgen. Voor hen is het namelijk heel erg leuk. Wat we weten is dat veel ouders het ook als beloningsmiddel inzetten om kinderen nog veel meer te leren. Wat u er de kinderen ook mee leert; jong aangeleerd is oud gedaan… Knetterzeep maakt van handen wassen een feest !

Geuren
Alle geuren zijn uitgezocht door (school)kinderen die hun favorieten aan mochten geven.. Op dit moment zijn er maar liefst 4 verschillende varianten verkrijgbaar: Knetterzeep Fruity, Knetterzeep Sweety, Knetterzeep Ocean en Knetterzeep Sunshine. Knetterzeep Fruity heeft een frisse en fruitige Appel & Peer geur. Knetterzeep Sweety heeft een lekkere zoete Mandarijn-Mango achtige geur. Knetterzeep Ocean heeft frisse en koele oceaanachtige geur en Knetterzeep Sunshine een zomerse bananen geur. verfrissend onderdeel van het dagelijks leven. 1 bus is gaat ongeveer 60 keer mee.

Geen water nodig
Knetterzeep kan gebruikt worden zonder water, dus ook perfect voor op vakantie of een dagje er op uit.

Educatief
Knetterzeep is leuk om te gebruiken, creert ogen vol schittering en enthousiasme en is zonder twijfel de meest leuke manier om het handen wassen te stimuleren en te verbeteren.

Verzorgende werking
Knetterzeep heeft ook een verzorgende werking en is dermatologisch getest.

Gezonde gewoonte / fris en hygienisch
Help jouw kinderen om hun handen wassen te verbeteren en maken handen wassen een feestje!

Productvarianten
De Fruity variant heeft een zoete en frisse geur. Vergelijkbaar met appel en peer.
De Sweety variant heeft een zoete geur en ruikt naar mandarijn en mango.
De Ocean variant heeft een zeer frisse en koele geur.
De Sunshine variant heeft een zonnige geur, een beetje zoals banaan.

EHBO BHV Nederland
Karnweide 19, 3437 XC Nieuwegein
Telefoon 030 88 88 849
Email info@ehbo-bhv-nederland.nl

EHBO BHV Nederland stelt hoge eisen aan instructeurs en examinatoren. Het gaat hierbij zowel om vakinhoudelijke als didactische eisen. Een instructeur moet zijn vak niet alleen goed beheersen, maar ook op een effectieve en aantrekkelijke manier kunnen overdragen. Onze instructeurs en
examinatoren voldoen aan de eisen van Het Oranje Kruis, Nederlandse Reanimatieraad, Nederlands Instituut voor Bedrijfshulpverlening (NIBHV) , NIKTA, Medic First Aid, American Health & Safety Institute, SDBRL en DAN. De kwaliteit van onze opleidingen is hiermee gegarandeerd.