Skip to content

Mindray Trainings AED

€ 356.95

De Mindray BeneHeart C1A AED trainer is het trainingsmodel van de echte Mindray C1A aed.
Voor het oefenen van de inzet van de defibrillator worden een set trainingselektroden meegeleverd. De trainingselektroden zijn meerdere keren te gebruiken door de speciale plaklaag op de pads. Een afstandsbediening en draagtas wordt standaard meegeleverd. Met de afstandsbediening kunnen de instellingen en scenario’s worden aangepast.
De C1a AED trainer beschikt over een kindknop, net als de echte AED. Daarnaast is de trainer standaard uitgerust in +- 20 talen.

Wie is Mindray?
Mindray is de grootste leverancier op het gebied van medische apparatuur in de Aziatische markt. Mindray is opgericht in 1991 en heeft wereldwijd haar vleugels uitgeslagen. Ze zijn gevestigd in 31 landen.
Mindray is in Europa een opkomende AED fabrikant. Op dit moment wordt de complete Nederlandse defensie en alle treinstations uitgerust met de Mindray C1a aed.

EHBO BHV Nederland
Karnweide 19, 3437 XC Nieuwegein
Telefoon 030 88 88 849
Email info@ehbo-bhv-nederland.nl

EHBO BHV Nederland stelt hoge eisen aan instructeurs en examinatoren. Het gaat hierbij zowel om vakinhoudelijke als didactische eisen. Een instructeur moet zijn vak niet alleen goed beheersen, maar ook op een effectieve en aantrekkelijke manier kunnen overdragen. Onze instructeurs en
examinatoren voldoen aan de eisen van Het Oranje Kruis, Nederlandse Reanimatieraad, Nederlands Instituut voor Bedrijfshulpverlening (NIBHV) , NIKTA, Medic First Aid, American Health & Safety Institute, SDBRL en DAN. De kwaliteit van onze opleidingen is hiermee gegarandeerd.