Skip to content

Alcohol & Drugs Simulatiebrillen

€114.95

Wij zijn verheugd om reseller te zijn van de in Amerika geproduceerde Drunk Goggles. De Drunk Goggles zijn onderdeel van DRUNK BUSTERS.
DRUNK BUSTERS heeft tot doel voorlichting te geven omtrent rijden onder invloed en het gebruik van middelen.

Drunk Busters Goggles simuleren de effecten van dronkenschap, inclusief gereduceerde alertheid, vertraagde reactietijd, verwardheid, vervorming en vermindering van zichtvermogen, verandering van diepte en afstandsperceptie, slechte beoordeling en besluitvorming, dubbelzien en gebrek aan spiercoördinatie.

Er zijn 7 soorten Drunk Buster Google te verkrijgen:
– Low Level = 0.4-0.6 promillage (groene band)
– Low Level Nighttime = 0.6 – 0.8 Promillage (blauwe band)
– Impairmen t= 0.8 – 1.5 Promillage (zwarte band)
– Twilight Vision = 1.5 – 2.5 Promillage (rode band)
– Totally Wasted = 2.6 – 3.5 Promillage (oranje band)
– Snooze = vermoeidheid in de vroege morgen na een nachtdienst (grijze band)
– Red-Eye = vermoeidheid in de namiddag door slechte daglicht condities (roze band)

Daarnaast zijn er 3 goggles ter simulatie van het onder invloed zijn van drugs.
– Drug Impairment = simuleren veel van de effecten van het gebruik van drugs of overdosering van voorgeschreven medicatie, zoals desoriëntatie, veranderde ruimte perceptie, duizeligheid, concentratiestoornis, beeldvervorming, geheugenproblemen en gevoelens van euforie (camouflage band)
– Cannabis = verslechtering van concentratie en coördinatie, vertraging van de reactietijd, misselijkheid en verlies van korte termijn geheugen (olijfkleurige band)
– LSD (Lysergic Acid Diethylamide) = vervorming van perceptie van vormen, kleuren en grootte van objecten. Gecombineerd met een vermindering van diepte perceptie geeft deze bril een beeld van een Bad LSD Trip (Tie-Dye band)

Prijs is EXCLUSIEF INKLARINGSKOSTEN!
Wij bestellen 1x per maand, om zo de invoerkosten zo laag mogelijk te houden. De inklaringskosten à € 13,00 worden verdeeld over het aantal bestellingen.

EHBO BHV Nederland
Karnweide 19, 3437 XC Nieuwegein
Telefoon 030 88 88 849
Email info@ehbo-bhv-nederland.nl

EHBO BHV Nederland stelt hoge eisen aan instructeurs en examinatoren. Het gaat hierbij zowel om vakinhoudelijke als didactische eisen. Een instructeur moet zijn vak niet alleen goed beheersen, maar ook op een effectieve en aantrekkelijke manier kunnen overdragen. Onze instructeurs en
examinatoren voldoen aan de eisen van Het Oranje Kruis, Nederlandse Reanimatieraad, Nederlands Instituut voor Bedrijfshulpverlening (NIBHV) , NIKTA, Medic First Aid, American Health & Safety Institute, SDBRL en DAN. De kwaliteit van onze opleidingen is hiermee gegarandeerd.