Skip to content

Brandblussers Prymaxx

0,0082,60

We are excited to be a reseller of American made Drunk Goggles. The Drunk Goggles are part of DRUNK BUSTERS.
DRUNK BUSTERS aims to provide information about driving under the influence and the use of substances.

Prymaxx Sprayblusser universeel
Deze universele Glow in the Dark Prymaxx sprayblusser is de ideale brandblusser voor de meest voorkomende branden voor in huis, caravan, camper, boot en niet te vergeten de keuken. Naast vaste stoffen en brandbare vloeistof is hij ook geschikt voor het blussen van 5 liter (frituur) vet/olie branden en 2 liter bio-ethanol gel, en is vorstbestendig tot -15°C. Hij verstikt het vuur in slechts enkele seconden door een simpele druk op de knop. Deze blusser heeft de grootste inhoud, langste spruitduur en grootste bluscapaciteit van alle sprayblussers. T.h.t. datum ruim 3 jaar. Simply the best!

Prymaxx Sprayblusser Pro-Line Outdoor
Voor zakelijke factuur en prijzen neem vrijblijvend contact met ons op.
Deze Pro-Line Outdoor Glow in the Dark Prymaxx sprayblusser is 5 jaar keuringsvrij. Speciaal voor professioneel gebruik voor en door bedrijven.
Simply the best!

Prymaxx Sprayblusser Pro-Line Indoor
Voor zakelijke factuur en prijzen neem vrijblijvend contact met ons op.
Deze Pro-Line Indoor Glow in the Dark Prymaxx sprayblusser is 5 jaar keuringsvrij. Speciaal voor professioneel gebruik voor en door bedrijven. Simply the best!

Prymaxx Sprayblusser Cliphouder
Een stevige kunststof houder met clip waarmee de spray brandblussers aan de wand of in uw voertuigen bevestigd kunnen worden.

Prymaxx Sprayblusser Beenholster
Prymaxx Beenholster is een specialistische houder voor mobiele surveillerende diensten. Denk aan brandwachten, beveiligers en evenementen hulpverleners. Altijd het blusmiddel bij de hand, waardoor direct de interventie gestart kan worden! Het beenholster wordt bevestigd aan de broekriem met 2 riempjes om een been.

Prymaxx Sprayblusser Pictogram
Een duidelijk herkenbaar pitogram van de sprayblusser. Een must voor bedrijven. Maar voor in de thuissituatie.

Prymaxx Armide Poederblusser 2 kg
– Prymaxx Aramide 2 Kilo.
– 10 jaar onderhoudsvrij
– 10 jaar garantie
– 13A / 55B
– -20°C – 60°C
– Spuitduur 22 sec.
– Afm. 128 mm x 430 mm hoog
– Aramide versterkt composiet
– 20% lichter
– Geen corrosie
– Dubbele manometers.

Prymaxx Armide Poederblusser 6 & 9 kg
Voor zakelijke factuur en prijzen neem vrijblijvend contact met ons op.
De Aramide (composiet) 34A / 183B/C brandblusser bestaat uit een rode kunststof HDPE buitenmantel, daaronder bevindt zich de uit HPDE vervaardigde drukhouder met Kevlar. Hierdoor is er geen extra coating laag nodig aan de binnenzijde zoals bij metalen blustoestellen. Deze blussers zijn uitgevoerd met dubbele manometers. De afsluiter is van verchroomt messing. De draaggreep en knijphevel zijn vervaardigd van RVS. Vervangingen als gevolg van roestvorming, diepe krassen en deukjes behoren tot het verleden. Wij garanderen 10 jaar de werking indien origineel verzegeld. Hierdoor blijft vroegtijdig vervangen uit. Aan het eind van de levensduur kan de blusser voor 100% gerecycled worden.

Prymaxx Armide Schuimblusser 2, 6 & 9 liter
Voor zakelijke factuur en prijzen neem vrijblijvend contact met ons op.
De 2, 6 en 9 liter Aramide (composiet) brandblusser bestaat uit een rode kunststof HDPE buitenmantel, daaronder bevindt zich de uit HPDE vervaardigde drukhouder met Kevlar. Hierdoor is er geen extra coating laag nodig aan de binnenzijde zoals bij metalen blustoestellen. Deze blussers zijn uitgevoerd met dubbele manometers. De afsluiter is van verchroomt messing. De draaggreep en knijphevel zijn vervaardigd van RVS. Vervangingen als gevolg van roestvorming, diepe krassen en deukjes behoren tot het verleden. Wij garanderen 10 jaar de werking indien origineel verzegeld. Hierdoor blijft vroegtijdig vervangen uit. Aan het eind van de levensduur kan de blusser voor 100% gerecycled worden

Prymaxx Vluchtmasker
Het Prymaxx Vluchtmasker zet u snel op. Uw hoofd en ogen zijn beschermd en u kunt gewoon rustig doorademen en zo snel mogelijk een veilige uitweg zoeken. Let op: brand onttrekt zuurstof uit de lucht na verloop van tijd kunt u ook niet meer ademen met een vluchtmasker, breng uzelf daarom zo snel mogelijk in veiligheid.