Skip to content

Evenementenzorg

Hartelijk welkom op de pagina van de Safety 4 Events! Safety 4 Events biedt uitstekende medische hulpverlening tegen zeer betaalbaar tarief. Evenementenzorg moet immers voor iedereen beschikbaar zijn!

Evenementenzorg rond grote publieksevenementen vraagt maatwerk. Een sportevenement, meerdaags festival, concert of een jaarmarkt. Elk evenement heeft andere bezoekers en vindt plaats onder unieke omstandigheden.
De inzet van onze medische organisatie is zodanig dat zij snel en doeltreffend zorg kunnen verlenen, ook indien het een groter verzorgingsgebied betreft! Indien vereist stellen wij een medisch draaiboek op, voorzien van een medische risico inventarisatie. Tevens wordt er contact gelegd met de plaatselijke meldkamer Ambulancezorg en/of de GHOR Veiligheidsregio.
U kunt bij ons terecht voor zorgverleners van alle niveaus (1, 2, 3); Van Evenementenzorgverlener en geschoolde zorgverleners voor (dance)feesten en festivals. Daarnaast beschikken wij over een goed getraind biketeam, een bus die kan worden ingezet tijdens een race of optocht als mobiele post of veegwagen en uiteraard alle professionele materialen die nodig zijn.
De Evenementenzorgverleners zijn vaak werkzaam in de (semi-) professionele zorgverlening. Zij blijven het hele jaar door geschoold op vaardigheden en worden bekend gemaakt met de laatste ontwikkelingen op Eerste Hulp gebied. Onze evenementenzorgverleners oefenen regelmatig en worden daarbij getoetst op kennis, vaardigheden, reddingstechnieken, sociale vaardigheden, agressie- en conflictmanagement, rijvaardigheid, communicatie en Acute Zorg bij Alcohol- en Drugs Incidenten. Daarnaast is er een team van hulpverleners die de opleiding Medisch Assisterend Handelen in de Spoed- en Evenementenzorg heeft gevolgd en bekwaam is bevonden tot het assisteren van een ambulanceverpleegkundige volgens het LPA 8 protocol.

Ook voor de verhuur van diverse materialen (brancards, AED’s, wervelplanken) kunt u bij ons terecht!
Voor meer informatie betreffende onze diensten, nodigen wij u uit om ons een email te sturen op info@firstaideventservice.nl of een aanvraag te doen via onze website. 

Voor spoedaanvragen kunt u bellen met 06-24642982.

Aanvraag indienen

EHBO BHV Nederland
Karnweide 19, 3437 XC Nieuwegein
Telefoon 030 88 88 849
Email info@ehbo-bhv-nederland.nl

EHBO BHV Nederland stelt hoge eisen aan instructeurs en examinatoren. Het gaat hierbij zowel om vakinhoudelijke als didactische eisen. Een instructeur moet zijn vak niet alleen goed beheersen, maar ook op een effectieve en aantrekkelijke manier kunnen overdragen. Onze instructeurs en
examinatoren voldoen aan de eisen van Het Oranje Kruis, Nederlandse Reanimatieraad, Nederlands Instituut voor Bedrijfshulpverlening (NIBHV) , NIKTA, Medic First Aid, American Health & Safety Institute, SDBRL en DAN. De kwaliteit van onze opleidingen is hiermee gegarandeerd.