Skip to content

House of Candy

Hallo allemaal,

Welkom op de website van HOUSE OF CANDY! Wij zijn een drag house met 3 te gekke Queens. 

Onze Queen skills zijn ontstaan tijdens de grimeursopleiding SFX, waar extreme drag make-up een onderdeel van was. Deze ervaring in combinatie met acteren, improvisatie en stand-up comedy zorgden voor de geboorte van “HOUSE OF CANDY”. U kunt bij ons terecht voor het hosten van uw bingo/pubquiz, de ontvangst van uw gasten tijdens een (bedrijfs)feest, een verrassingsoptreden tijdens een verjaardag… niks is ons te gek. Vertel ons uw wensen en wij gaan ons best doen deze te vervullen! Met deze queens is het gegarandeerd feest!!

Laten we ons eens aan u voorstellen….. 

IMG_7480
39784b8c-b6de-4863-a414-1f5014551757

Miss Candy Cotton

Ooit begonnen als Grimeur Special Effects en LOTUS slachtoffer, heeft ze haar passie voor acteren gevolgd door diverse acteeropleidingen te volgen, waaronder Improvisatietechnieken. Deze vaardigheden komen goed van pas bij haar alter ego.

Deze dame is een echte comedy queen die graag de grenzen opzoekt! Met een overvloed aan glitter en glamour weet ze het publiek te vermaken met haar onverwachte opmerkingen. Podiumvrees kent ze niet en ze deelt regelmatig filmpjes op TikTok en andere sociale media. Haar liefdevolle en humoristische karakter komt tot uiting in haar passie voor lipsyncs, vooral in het Nederlands.

Miss Roxy Codon

Tijdens een examen drag make-up voor de opleiding Grimeur Special Effects heeft ze model gestaan en ontdekte ze haar liefde voor dit vak.

Deze queen staat bekend om haar directheid en scherpe tong. Als je op zoek bent naar een echte “door bitch”, dan is Miss Roxy Codon degene die je moet hebben. Hoewel ze niet zo van de lipsyncs is, is ze een meesteres in het presenteren van bingo-avonden en pubquizzen!

Miss Coca Nina

Altijd al gefascineerd door make-up, werd ze door Miss Candy Cotton geïntroduceerd in de wereld van drag. Hoewel ze een echt meisje-meisje is, moet je oppassen voor haar scherpe tong! Achter haar lieve voorkomen schuilt een dame die geen blad voor de mond neemt.

Altijd klaar voor een feestje, steelt ze de show met haar verbluffende looks en lipsync talenten. Ze is onbetwistbaar een lipsync queen!

Voor informatie en boekingen kunt u onderstaand formulier invullen

EHBO BHV Nederland
Karnweide 19, 3437 XC Nieuwegein
Telefoon 030 88 88 849
Email info@ehbo-bhv-nederland.nl

EHBO BHV Nederland stelt hoge eisen aan instructeurs en examinatoren. Het gaat hierbij zowel om vakinhoudelijke als didactische eisen. Een instructeur moet zijn vak niet alleen goed beheersen, maar ook op een effectieve en aantrekkelijke manier kunnen overdragen. Onze instructeurs en
examinatoren voldoen aan de eisen van Het Oranje Kruis, Nederlandse Reanimatieraad, Nederlands Instituut voor Bedrijfshulpverlening (NIBHV) , NIKTA, Medic First Aid, American Health & Safety Institute, SDBRL en DAN. De kwaliteit van onze opleidingen is hiermee gegarandeerd.