Skip to content

Workshops

Hieronder vindt u een overzicht en beschrijving van onze workshops. Inschrijven voor de workshops kan via de agenda.

IMG_2937
IMG_9773

Workshop Lekker Latexen

In deze workshop gaan we aan de slag met latex! Wat je daar allemaal al niet mee kan doen, is geweldig! Zo gaan we onder andere vuile, pussige, heftige en brandwonden maken vanuit de basis. Verder gaan we werken met tissues en watjes en gaan we leren hoe we de latex wonden gaan sculpten en opkleuren.
Deze workshop is ook zeer geschikt voor de LOTUS!

Deze workshop is niet geschikt als je een allergie hebt voor latex producten!! 

 

 

Workshop Geamputeerde vinger maken

Bij deze workshop maak je met siliconen een replica van je eigen vinger. We beginnen met het maken van de mal. Daarna komt het gieten van de siliconen. Zodra deze droog is, gaan we hem verwijderen uit de mal. De vinger ga je bewerken tot hij goed lijkt en indien gewenst maken we er nog wat weefsel aan.

 

 

 

 

Workshop Drag Make Up

Wil jij je innerlijke diva naar buiten laten stralen? Ben je geïnspireerd door de glamoureuze wereld van drag queens/ drag artists en wil je leren hoe je jezelf kunt transformeren met verbluffende make up? Dan is onze workshop Drag make Up iets voor jou!

Onder begeleiding van professionele drag make up artiesten zul je de geheimen van de perfecte drag look ontdekken. Of je nu een beginner bent of al wat ervaring hebt, deze workshop is geschikt voor iedereen. 

Tijdens de workshop leer je stap voor stap hoe je een flawless basis creëert, hoe je je ogen laat stralen met opvallende kleuren en hoe je je lippen omtovert tot ware kunstwerken. Daarnaast krijg je waardevolle tips en tricks over contouren, highlighten en het creëren van perfecte wenkbrauwen. Maar dat is nog niet alles! Naast het leren van de technieken zorgen we ook voor een gezellige en inspirerende sfeer waarin je kunt genieten van de creativiteit en expressie van mede-drag make up liefhebbers. Je zult de kans krijgen om je eigen stijl te ontdekken en te experimenteren met verschillende looks!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

EHBO BHV Nederland
Karnweide 19, 3437 XC Nieuwegein
Telefoon 030 88 88 849
Email info@ehbo-bhv-nederland.nl

EHBO BHV Nederland stelt hoge eisen aan instructeurs en examinatoren. Het gaat hierbij zowel om vakinhoudelijke als didactische eisen. Een instructeur moet zijn vak niet alleen goed beheersen, maar ook op een effectieve en aantrekkelijke manier kunnen overdragen. Onze instructeurs en
examinatoren voldoen aan de eisen van Het Oranje Kruis, Nederlandse Reanimatieraad, Nederlands Instituut voor Bedrijfshulpverlening (NIBHV) , NIKTA, Medic First Aid, American Health & Safety Institute, SDBRL en DAN. De kwaliteit van onze opleidingen is hiermee gegarandeerd.